Nyitóoldal

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ KORONAVÍRUS KAPCSÁN

 Tisztelt Partnerünk!

Értesítjük Önöket, hogy a koronavírus járvány terjedésének ellenére a magunk részéről mindent megteszünk, hogy munkájukat biztonságosan és zavartalanul végezhessék.

Irodánk, üzletkötő kollegáink és az üzemünk továbbra is dolgozik, az ismert telefonszámokon és e-mailenken elérhetőek vagyunk.

Központi elérhetőségeink: +36 23 500040, E-mail: eftiroda @ emuge-franken.hu

Az Emuge-Franken cég termelése és szállításai folyamatosak, zavartalanok és biztonságosak. A cég Európa legnagyobb menetkészítő szerszámraktárával rendelkezik. A vírus terjedésének megakadályozására maximálisan figyelnek (kézfertőtlenítés a szerszámok érintése előtt, kesztyűben történő csomagolás stb.)

A magyarországi képviselet is megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket, amelyek eredményeképpen biztosítani tudjuk az Önök kiszolgálását.

Biztonsági intézkedéseink a szakmai tanácsadás tekintetében:

Üzletkötő kollegáink nem járnak be a központi budaörsi irodába, elszigetelten, otthonról dolgoznak.

Amennyiben szükséges a partnereink felkeresése, nem tömegközlekedési eszközökkel utaznak, ezért emberekkel az utazás folyamán csak minimálisan érintkezhetnek. A helyszínen maximálisan betartják a hatóságok és az Önök intézkedését. Munkatársaink gépkocsijaiban kézfertőtlenítő és maszk áll rendelkezésre.

Kollegáink közül hónapok óta senki nem járt kiemelten veszélyeztetett környezetben, országban. A külföldi utazásokra vonatkozó korlátozásokat is szigorúan betartjuk.

Biztonsági intézkedéseink a szerszámok, áruk kezelése tekintetében:

Az áruk fogadása és küldése elkülönített helyiségben történik.

Az azzal dolgozók a gyűjtőcsomagok felbontását követően csak kézfertőtlenítés után, kesztyűben érnek a szerszámokhoz és a csomagolás is így történik.

Az árukhoz korlátoztuk a személyi hozzáférést.

Biztonsági intézkedéseink az élezendő, bevonatolandó szerszámok tekintetében:

A közös biztonságunk érdekében kérjük, hogy az élezendő szerszámokat előkészítve, dokumentálva cégük recepcióján, portáján vagy az udvaron adják át munkatársunknak. Személyes érintkezés a részünkről nem szükséges. Igényük esetén futárszolgálatot küldünk.

Az élező üzemünk és a bevonatolónk folyamatosan dolgozik. Kérjük azonban Önöket, hogy megfelelő tartalékot képezzenek, azaz akár sűrűbben elhozzuk az élezendőket.

Bízunk benne, hogy fegyelmezett együttműködéssel minimalizálni tudjuk az egészségügyi kockázatot és a termelésük is folyamatos tud maradni.

MI MINDENT MEGTESZÜNK ENNEK ÉRDEKÉBEN!

EFT Szerszámok Kft. Cégvezetése

 

 

                             

Térkép

bezárás
Területi felelősök
62
Horváth Róbertmobil: +36-30-932-7306
email: efthorvath@emuge-franken.hu
bezárás
Területi felelősök
39
Búzás Lászlómobil: +36-30-520-0068
email: eftbuzas@emuge-franken.hu
bezárás
Területi felelősök
63
Fülöp Józsefmobil: +36-30-210-2180
email: eftfulop@emuge-franken.hu
bezárás
Területi felelősök
65
Nagy Attilamobil: +36-30-520-0881
email: eftnagy@emuge-franken.hu