Rólunk

Német minőség, 100 éves tapasztalat


Az EFT Szerszámok és Technológiák Magyarország Kft. 1993-ban kezdte meg működését Budaörsön, a Nürnberg melletti EMUGE-FRANKEN vállalatcsoport kizárólagos magyar képviseleteként. Ez az immár 100 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cég Németország vezető furat- és menetmegmunkáló, valamint gyorsacél és keményfém marószerszám gyártója.

Szerszámforgalmazás műszaki tanácsadással

 

Kínálatunk magában foglalja a furatmegmunkálás szerszámait (furatkészítés és ellenőrzés, menetkészítés és ellenőrzés), a teljes gyorsacél és keményfém marási palettát 66 HRc-ig, illetve high-tech szerszámokat a formagyártáshoz.

Katalógusszerszámaink mellett speciális műszaki igényeket kielégítő szerszámokat is kínálunk vevői rajz alapján.

Partnereink műszaki problémáinak megoldását szakembereink személyes tanácsadással segítik. A helyszíni és telefonos konzultációk során segítséget nyújtunk a feladathoz megfelelő szerszám és technológia kiválasztásában, kérésre szerszámbemutatót és oktatást tartunk. 

  EFT - Szerszámszerviz több mint szerszámélezés

 

 Az ország 3 városában (Budaörs, Győr, Kecskemét) működő 5 tengelyes CNC és hagyományos élező gépparkkal, valamint bevonatoló berendezéssel rendelkező üzemeinkkel, az EMUGE-FRANKEN cég szakmai támogatásával és a Pannon Platit Kft.-vel való szoros együttműködéssel állunk rendelkezésükre, és biztosítjuk egy kézből az egyedi szerszámok gyártását, élezését és bevonatolását. Ilyen teljeskörű szolgáltatást egyedüliként nyújtunk nem csak Magyarországon, hanem egész Kelet-Közép Európában.